Doe mee met Veenendaal Schoon in 2020

Moderator^ SK January 22, 2020
1204 keer bekeken 2 comments

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Van 16 tot en met 26 maart 2020 zijn weer de Veenendaal Schoon-weken. Na de succesvolle Veenendaal Schoon-weken van afgelopen oktober, is het weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak.

Je denkt misschien na het opruimen van oktober 2019: schoon is schoon, maar helaas ligt er inmiddels op veel plekken alweer veel zwerfvuil. En om netjes de lente in te gaan, willen we opnieuw samen de handen uit de mouwen steken. Iedereen kan meedoen: alleen, samen met de buurt of met de sportvereniging. Net zoals in oktober nodigen we iedereen uit om een zwerfvuil-actie te organiseren en we roepen je op om ook mee te doen.

Een actie organiseren tijdens de Veenendaal Schoon-weken 2020

Wil je een opruim-actie organiseren in jouw eigen buurt? Dat kan! Wij hebben 500 prikstokken beschikbaar die je kunt lenen. Het verzamelde zwerfvuil haalt de gemeente op en voor de kinderen is er een leuk presentje. Een actie op 21 maart organiseren? Helaas (wél fijn!) zit die dag al vol. Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg dagen over tussen 16 en 26 maart.

Meld je actie aan

Aanmelden voor de Landelijke Opschoondag

Wil je individueel of met een klein groepje meedoen aan de grote opruimactie tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart in Veenendaal-oost? IVN houdt op deze dag haar Schone Stappen Wandeling, waarbij er al wandelend zwerfvuil geruimd wordt. Er zijn hesjes en prikstokken voor iedereen beschikbaar en we maken er een leuke ochtend van. Natuurlijk helpen de burgemeester en wethouders van Veenendaal ook een handje mee. Startlocatie is het Ontmoetingshuis, Spiesheem 54.

Programma zaterdag 21 maart

09.45 uur inloop met koffie en thee

10.00 uur welkom door burgemeester en start schoonmaakactie

11.15 uur einde schoonmaakactie en terug naar Ontmoetingshuis

11.30 uur afsluiting met een gebakje

Meld je aan

Images

Comment

Twitter

2  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Niels February 04, 2020

Geweldig initiatief!
Ik wil heel graag meedoen en ik ben al rond aan het vragen in mijn omgeving of er meer mensen zijn die met mij mee willen doen. Met dit soort super acties blijft Veenendaal een prachtige plaats!

Moderator^ TC February 05, 2020

Super Niels!

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings