Doe mee: Veenendaal Schoon in de Zomer!

Moderator^ TC July 01, 2020
1010 keer bekeken 0 comments

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 14 augustus kun je meedoen aan Veenendaal Schoon in de Zomer. Slaan we weer de handen ineen om Veenendaal zwerfvuilvrij te maken? Doe mee en meld je aan. Alleen of met een groep.

Ik meld mij aan voor Veenendaal Schoon in de Zomer

Vanwege het coronavirus kon de voorjaars-editie van Veenendaal Schoon 2020 niet doorgaan en dat was erg jammer. We zagen dat het hele dorp thuis ging opruimen en poetsen. En helaas steeg het dumpen van afval in de natuur.

Gelukkig hoorden we van veel inwoners dat dát niet de bedoeling is en dat ze graag weer wat acties op touw willen zetten. Daarom organiseren we van maandag 27 juli tot en met vrijdag 14 augustus Veenendaal Schoon in de Zomer!  

Doe mee! 

Zet met je buurt, BSO, je wooncomplex, familie, gezin, vereniging (of alleen) een zwerfvuilactie op. De gemeente zorgt voor prikkers, hesjes en vuilniszakken. Alles wordt gebracht en ook het verzamelde zwerfvuil wordt opgehaald. Natuurlijk is er voor de deelnemende kinderen een klein presentje én een Zwerfie-bingokaart. Samen zorgen we voor een schoon dorp.

Dit jaar kun je je voor een ochtendronde (10-12 uur) of avondronde (19-21 uur) aanmelden.  Help je mee?! 

Ik meld me aan!  

Bekijk alvast de Zwerfie-bingo (die krijgen de kinderen) Bingo

Hoe lang zwerfafval blijft liggen? Bekijk het filmpje van Dolores Leeuwin

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings