BSO Kwink opent Veenendaal Schoon in de Zomer!

Moderator^ SK July 27, 2020
198 keer bekeken 0 comments

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

BSO Kwink startte vandaag als eerste met een zwerfvuilactie tijdens Veenendaal Schoon in de Zomer. Wel 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar ruimden de omgeving van de Langelaar op. En dat deden ze met héél veel enthousiasme.

Wethouder Dylan Lochtenberg werd als een filmster onthaald en toen hij ook nog ijsjes uitdeelde van Tamminga, was het feest compleet. De kinderen prikten in de buurt van de BSO wel 20 zakken zwerfvuil vol. En omdat ze een Zwerfie-bingokaart kregen, konden ze meteen aankruisen wat ze gevonden hadden. Het mooiste was toch wel een échte fiets, volgens een van de kinderen. En de bierblikjes van allerlei merken deden het ook goed. De kinderen ruimden zo enthousiast op, dat ze aan het eind van de dag moe én vies waren geworden! Complimenten voor alle opruimertjes van Kwink, jullie maken Veenendaal weer een stukje mooier.

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings