Team Clean doet ook mee aan Veenendaal Schoon in de Zomer

Moderator^ SK July 30, 2020
142 keer bekeken 0 comments

Tips en vragen van anderen

Mandy van Berkel en Bjurn Snel zijn de Schone Buurt-coaches van Veenendaal. Zij informeren inwoners actief over zwerfvuil en afvalscheiding en beantwoorden vragen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185810"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe ook mee!

Onder leiding van Tjeerd de Vries zette ook Team Clean zich weer in voor een zwerfvuilvrij Veenendaal. Elke week plukt dit team vuilniszakken vol rommel uit onze natuur. Nu tijdens Veenendaal Schoon in de Zomer was de buit ook weer groot.

Blikjes, oud papier, plastic, snoeppapiertjes, noem maar op. Team Clean komt de gekste dingen tegen. De gemeente vindt het heel fijn dat deze vrijwilligers er zijn!

Wil je je ook wekelijks inzetten voor een zwerfvuilvrij Veenendaal? Neem dan contact op met Tjeerd de Vries via tjdevries@casema.nl 

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings