BewonersEnergie besparen is makkelijk en het levert u nog geld op ook. Dat scheelt direct in de maandelijkse lasten. Uw energierekening wordt lager, u woont comfortabeler en mocht u ooit verhuizen dan is uw woning meer waard. Laat uw geld voor u werken, op dak-, spouwmuur- of vloerisolatie kunt u eenvoudig 6 tot 9% besparen.

113 Veense woningen gescand op warmteverlies

90 keer bekeken 0 comments

Maar liefst 113 woningen heeft energieadviseur Teun van Roekel afgelopen weken gescand op warmteverlies. Inwoners konden een gratis scan aanvragen. Doordat de lente is begonnen en het steeds warmer wordt, is het niet meer mogelijk om een warmtescan aan te vragen.

Teun stond vorige maand geregeld om half 5 op om de scans te maken. 's Ochtends vroeg, bij koud en droog weer, geeft het scannen namelijk het beste resultaat.

En nu belt Teun met alle Veenendalers die een scan van hun huis hebben laten maken. Zij krijgen telefonisch een toelichting op de scan en een advies hoe zij hun huis beter kunnen isoleren.

In het najaar is het weer mogelijk om een warmtescan aan te vragen. Dit kan tegen die tijd via deze site. 

Energieadviezen

Een gratis energieadvies kan je het hele jaar door aanvragen. Maar momenteel kan dit niet, in verband met de coronamaatregelen. Voor het energieadvies komt er namelijk een energieadviseur bij je thuis. Als de coronamaatregelen zijn opgeheven, kun je weer een aanvraag doen voor een energieadvies. 

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings