BewonersEnergie besparen is makkelijk en het levert u nog geld op ook. Dat scheelt direct in de maandelijkse lasten. Uw energierekening wordt lager, u woont comfortabeler en mocht u ooit verhuizen dan is uw woning meer waard. Laat uw geld voor u werken, op dak-, spouwmuur- of vloerisolatie kunt u eenvoudig 6 tot 9% besparen.

Tijdelijk geen aanvragen energieadvies ivm corona

33 keer bekeken 0 comments

In verband met de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om een energieadvies aan te vragen. De energieadviseurs komen namelijk bij u thuis voor een advies. Als de beperkende maatregelen zijn opgeheven kunt u via deze site weer een aanvraag doen voor gratis energieadvies.

Wil je energie besparen maar weet je niet goed hoe? Of wi je weten met welke maatregel je het beste kunt beginnen? Vraag dan een gratis energieadvies ter waarde van € 200. Een onafhankelijke energieadviseur komt bij je langs voor een persoonlijk advies.

De adviseur bekijkt wat in jouw huis mogelijk is: kun je je dak, gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Zijn zonnepanelen of een warmtepomp een optie? Je krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor jou interessant zijn op een rij staan. In het rapport staat ook wat het kost, hoeveel je bespaart en hoe snel je je investering terugverdient.

Als de coronamaatregelen zijn opgeheven kan je hier weer een aanvraag doen voor een energieadvies. 

Heb je nu een specifieke vraag voor onze energieadviseur? Neem dan telefonisch contact op met onze adviseur Teun van Roekel, via 06 10 73 12 61 of via e-mail.

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings