OndernemersEnergiebesparende producten en maatregelen zijn een makkelijke manier om er financieel op vooruit te gaan te te voldoen aan bepaalde eisen voor uw bedrijfspand.

Update waterstofnetwerk

Moderator^ TC January 29, 2020 136 keer bekeken 0 comments

"Samen op weg met Waterstof" is een onderzoek dat afgelopen zomer in opdracht van de gemeente Veenendaal is gestart in samenwerking met de BOV.

Ons doel

Het waterstofnetwerk heeft als doel de interesse naar de toepassing van Waterstof ten behoeve van mobiliteit onderzoeken onder de Veenendaalse bedrijven. En inzicht te krijgen in vraag en aanbod met betrekking tot het toekomstig gebruik van Waterstof op het gebied van mobiliteit in Veenendaal.

Op basis van deze resultaten wordt er medio 2020 een bijeenkomst georganiseerd rondom Waterstof in de Regio Foodvalley. Inmiddels hebben meer dan 25% van de benaderde bedrijven vanuit verschillende sectoren hun interesse, behoeftes en ambities gedeeld.

Interesse?

Ook interesse in de toepassing van Waterstof? Deel deze dan via: http://bit.ly/Waterstof-aanmelden.

Meer weten over waarom wij dit onderzoek uitvoeren? Klik dan: http://bit.ly/aankondiging_waterstof 

 

Waarom waterstof?

Waterstof produceert in tegenstelling tot fossiele brandstoffen geen koolmonoxide, stikstofoxiden en fijnstof, maar heeft alleen water als restant product. Bij het rijden met waterstofauto’s ontstaat geen lokale verontreiniging. Rijden op waterstof maakt het niet alleen  mogelijk om  CO2- én energieneutraal te rijden, maar zorgt ook voor afname van geluidsoverlast.

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings