Plant je eigen mini-bos!

Moderator^ SK 11-02-2021
41 keer bekeken 0 reacties

Praat mee!

Wil je wat weten bijvoorbeeld tuininrichting, onkruidbestrijding of bijvriendelijke bloemen?  Op dit forum vind je misschien al een antwoord.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"210368"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Doe ook mee!

Met een 'Bosje hier & Bosje daar' pakket, voeg je kleur, geur en leven toe aan jouw tuin. Bovendien plant je ook nog eens drie bomen in het regenwoud. Dat wil jij toch ook?

Vergroen je tuin met een minibos-pakket van 3m². In dit pakket zitten 9 inheemse bomen & heesters, een bloemenmix en een inheemse bomenwaaier. Voor elk pakket plant het Wereld Natuur Fonds 3 bomen in het Atlantisch Regenwoud in Brazilië. Goed voor de vlinders in je tuin en voor de jaguar in het regenwoud. 

Bosje hier..

Met het minibos-pakket van het Wereld Natuur Fonds, Tuinbranche Nederland en IVN natuureducatie doe je iets goeds voor de natuur én voor je eigen tuin. De organisaties hebben voor 3m² tuin een makkelijk te planten minibos-pakket samengesteld met inheemse bomen, struiken en zaden. Inheemse planten die goed zijn voor de biodiversiteit en die aangepast zijn aan ons klimaat. Dat is belangrijk, want de Nederlandse natuur staat onder druk. Dit pakket is daarom ook goed voor vlinders, vogels en bodemleven. Je krijgt goede plantinstructies, onderhoudstips en inspiratie.  Zo kan iedereen een stuk van zijn tuin omtoveren tot een minibos. Een bosje hier!

Bosje hier & bosje daar

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen