Kom ook bomen halen!

Moderator^ SK 11-02-2021
90 keer bekeken 0 reacties

Praat mee!

Wil je wat weten bijvoorbeeld tuininrichting, onkruidbestrijding of bijvriendelijke bloemen?  Op dit forum vind je misschien al een antwoord.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"210368"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum

Doe ook mee!

Wil je een bijdrage van minimaal 10 bomen leveren aan de 600.000 nieuwe bomen in de provincie Utrecht? Bijvoorbeeld door samen met je buren jullie tuinen te vergroenen? Of wil je beplanting voor een erf, een klein landschapselement, een buurttuin of buurtgroen? Maak dan gebruik van de Uitdeelactie!

Bomen zijn goed voor een groener en gezonder Nederland. Bomen nemen CO2 op, houden steden en dorpen in de zomer koel en houden water vast in droge tijden. Daarbij versterken ze de  natuur en de soortenrijkdom. Plan Boom organiseert daarom deze Uitdeelactie in samenwerking met Meer Bomen Nu en met ondersteuning van de provincie Utrecht. De provincie Utrecht en Plan Boom willen samen 600.000 extra bomen aanplanten in de provincie Utrecht. Doe je mee?

Via https://planboom.nl/uitdeelactie/ kun je je aanmelden voor de actie.
Plan Boom

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen