Veenendaal Schoon in de Lente 2024

Alweer voor het 6e jaar organiseren we Veenendaal Schoon in de Lente! Van woensdag 20 maart tot en met zaterdag 30 maart 2024 stropen we weer samen de mouwen op voor de grote voorjaarsschoonmaak van Veenendaal. 

Iedereen kan meedoen aan Veenendaal Schoon in de Lente, dit kan een uurtje alleen, samen met de buurt of bijvoorbeeld met je (sport)vereniging. Vind je het leuk om een actie te organiseren? Dat kan! Gemeente Veenendaal heeft 500 prikstokken die je kunt lenen. Ook zorgen we voor afvalzakken, veiligheidshesjes én we halen het verzamelde zwerfvuil op.

Aanmelden actie Veenendaal Schoon

Kindermiddag 27 maart

Op woensdag 27 maart organiseren we voor de tweede keer een leuke en leerzame kinder-zwerfvuil-middag in Veenendaal. Onder leiding van Schone Buurt Coach Bjurn, wijkcoach Samantha én Groei & Bloei gaan kinderen op pad om de buurt zwerfvuilvrij te maken. Er is natuurlijk iets lekkers te eten en te drinken én we spelen een zwerfvuilbingo en doen andere leuke spellen. Ook maken we zaadbommetjes die de kinderen in de buurt kunnen verspreiden. De kindermiddag is bij buurtcentrum Plein Zuid, Doctor Colijnstraat 70 in Veenendaal. 

Aanmelden mag, spontaan aansluiten ook. Gezellig als je komt!

Programma kindermiddag

14:30 uur ontvangst en inloop

14:45 uur start programma 

15:15 uur jassen aan, prikkers uitdelen en zwerfvuil opruimen

16:00 uur terugkomst, iets lekkers eten en drinken en zaadbommetjes maken!

16:30 uur zoetjes aan naar huis