Zó voorkomen we samen wateroverlast

Moderator^ TC December 04, 2019
211 keer bekeken 0 comments

Vraag het onze regenwatercoaches

Lanny Olie en Renee Kleijn zijn de regenwatercoaches van Veenendaal. Zij weten alles over afkoppelen en vergroenen.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"185851"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle vragen of stel zelf een vraag via ons forum 

Doe ook mee!

Als het hard regent, kunnen de straten van Veenendaal onder water komen te staan. Wat kunnen wij als gemeente en inwoners hier tegen doen? Dat zie je in dit filmpje!

Ons klimaat verandert, waardoor er meer regen valt, extreme buien komen en mogelijk droge zomers. Het water dat valt willen we even vasthouden, bergen en afvoeren.

Hoe meer ruimte er is voor het water, hoe beter. Iedereen kan hier wat aan doen. In dit filmpje leggen we uit hoe!

Klik op de foto om het filmpje te bekijken.

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings