Jonas, Hilje en Micha winnen kleurwedstrijd Fietsstad2020

Moderator^ TC July 08, 2020
147 keer bekeken 0 comments

Doe ook mee!

Blije gezichten gisteren: Jonas, Hilje en Micha kwamen naar het gemeentehuis waar ze een mooie prijs kregen voor het winnen van de kleurwedstrijd. We hebben zoveel mooie kleurplaten gekregen, dat het best moeilijk kiezen was. Maar deze drie sprongen er toch echt bovenuit. Gefeliciteerd!!

Fietsstadmascotte Dolores en wethouder Engbert Stroobosscher overhandigden aan de trotse Jonas, Hilje en Micha een Zomerzwemabonnement van zwembad De Vallei. 

Vanwege het coronavirus lagen de meeste activiteiten rondom Fietsstad2020 stil. Gelukkig kon u wel virtueel meefietsen door Veenendaal, aan het online verkeersexamen-filmpje meedoen én je fiets checken of hij nog steeds veilig is.

Extra fietsparkeerplekken

Ondertussen zij we bezig om in de binnenstad extra fietsparkeerplekken te creëren. Onder anderen bij het Suikervat, bij DownTown en bij de Van Kreelpoort zijn fietsnietjes geplaatst. Zo kunt u veilig en op een goede manier uw fiets kwijt in het centrum. Nietjes vol? Zet dan uw fiets overdekt weg in de fietsenstallingen Suikervat of Tricotage. In Tricotage kunt u zelfs uw elektrische fiets opladen en zijn er kluisjes.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie settings