Laat ACV maar schuiven!

Moderator^ SK 10-02-2021
11 keer bekeken 0 reacties

Doe ook mee!

Het waren drukke dagen voor de strooiploegen van ACV. Zij baanden zich een weg door de witte wereld om onze wegen en fietspaden sneeuw- en ijsvrij te krijgen.

Het was al voorspeld, code rood. De mannen en vrouwen van de strooiploeg stonden vrijdag in de startblokken om in actie te komen. Ze draaiden non-stop diensten van 13 uur om alle hoofdwegen en fietspaden begaanbaar te houden. Het gaat om vijf fietspadroutes en drie hoofdwegroutes en op dinsdag kwam daar ook nog een calamiteitenroute bij. Per route reed er één wagen.

Strooiploeg bedankt!

Wethouder Engbert Stroobosscher ging maandag langs met appeltaart van De Bombardon om ze te bedanken: "De strooiploeg doet fantastisch werk. Ze staan dag en nacht voor Veenendaal en omgeving klaar om alles veilig begaanbaar te maken. Ik heb enorm veel respect voor deze mannen en vrouwen, die toch maar mooi de weg op gaan als het voor onze inwoners gevaarlijk is. Mijn complimenten voor hun inzet."

Waar strooit ACV?

ACV strooit de hoofdwegen, wijkontsluitingswegen, industriewegen, fietspaden, busroutes en de winkelcentra. Woont u in de bebouwde kom, dan hoeft u nooit verder dan 400 meter tot een bestrooide weg te rijden.

Handje meehelpen

Wij kunnen niet alle straten sneeuw- en ijsvrij houden. Helpt u mee glij- en valpartijen te voorkomen door uw stoep sneeuwvrij te maken? Bij sneeuw kunt u beter eerst vegen en pas daarna strooien. Schuif de sneeuw naar een plek waar niemand er last van heeft. Houd de goot en de rioolput vrij. Smeltwater kan dan gemakkelijk weglopen.

Strooiploeg krijgt taart als waardering

 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen