actie zonnepanelen

Moderator^ TC 05-10-2020
533 keer bekeken 0 reacties

Doe ook mee! 

Toch al van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is de Week van Duurzaam Veenendaal misschien wel het goede moment! Suntech Energy en Enersolar Zonne-energie doen mee met de Week van Duurzaam Veenendaal. Dat maakt het dubbel aantrekkelijk!

Verbuurzamen met Suntech Energy

Samen met je ‘buur’ verduurzamen

Wanneer je samen met één of meerdere buren zonnepanelen laat plaatsen door Suntech Energy, ontvang je per woonadres éénmalig een korting van maximaal € 250,- op de eigen factuur. Voorwaarde is dat de zonnepanelensystemen van jou en je buren op dezelfde dag worden gelegd.

Suntech Energy is sinds 2017 zonnepanelen-specialist in Veenendaal met een hoge Google-klantwaardering. Zowel voor de plaatsing en montage van een passend zonnepanelensysteem, als ook voor de service achteraf! Wilt u een vrijblijvende offerte? Bel: 0318- 253 442 of laat je gegevens achter via het contactformulier op onze website www.suntechenergy.nl.

 

IPad cadeau bij Enersolar

Een duurzame actie van EnerSolar zonne-energie! Ontvang bij je zonne-energiesysteem een gratis Apple iPad t.w.v. €359*! Via de zonnepanelen app op de iPad heb je meteen inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. 

Het Veenendaalse bedrijf EnerSolar zonne-energie is sinds 2009 actief in de zonne-energie: voor zowel het advies over zonnepanelen als het realiseren van de installatie en de persoonlijke service hierna. Zo hebben ze nu al ruim 150.000 zonnepanelen geplaatst! Altijd met een goede prijs/kwaliteit verhouding.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Bel Enersolar zonne-energie: (0318) 757 888 of mail: info@enersolar.nl

*Je krijgt een iPad als je de aanvraag bij Enersolar doet tussen 5 en 9 oktober 2020 voor minimaal 8 panelen en akkoord geeft binnen 3 weken (op = op)

Zonnepanelen worden geïnstalleerd

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Cookie-instellingen