Groene Buurtbon: gratis groen in Veenendaal!

Categorieën

  • Huis
  • Gemeente en regio

Groen is gezellig, gezond en rustgevend. Daarom helpt de Groene Buurtbon mensen in de provincie Utrecht bij het vergroenen van hun buurt of wijk. Wil jij ook meer planten en bloemen in je buurt? Je kunt vanaf nu een Groene Buurtbon van €500 of €1000 aanvragen. Met dit geld kunnen jij en je buren samen een project doen waarmee je jouw wijk groener maakt.

Inspiratie

Heb je nog geen idee hoe of wat je zou willen in je buurt? Dit is de vierde keer dat mensen een Groene Buurtbon kunnen aanvragen, dus er zijn al genoeg inspirerende voorbeelden. In 2017, 2019 en 2021 deden 469 Utrechters door de hele provincie een succesvolle aanvraag. Op de website van Groen aan de Buurt vind je een aantal inspirerende voorbeelden.

Doe je aanvraag

Aanvragen kan vanaf vandaag via Groen aan de Buurt. Aanvragers krijgen binnen 2 weken bericht over hun aanvraag. Na goedkeuring ontvangen ze het aangevraagde bedrag op hun rekening en kunnen ze aan de slag. Nog wat meer tijd nodig? Geen probleem, zolang het project maar voor 1 april 2025 gedaan is. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel, mail of Whatsapp Isabel Kruisheer via 06 48 407 689 of servicepunt@groenaandebuurt.nl
En ken je anderen die ook interesse zouden hebben? Deel deze oproep dan vooral met buurtgenoten, vrienden of familie!

Dit project wordt gefinancierd door de provincie Utrecht en uitgevoerd door de Natuur en Milieufederatie Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht en IVN.