Over deze site en toegankelijkheid

Dit is de officiƫle website van de gemeente Veenendaal. De gemeente Veenendaal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Heb je suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Zie je informatie die niet correct is? Reageer via communicatie@veenendaal.nl. We pakken je bericht direct op en laten je weten wat we doen met je suggesties.

Op de pagina's van www.duurzaamveenendaal.nl staan ook links naar andere (niet-commerciƫle) instellingen en organisaties. De gemeente Veenendaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Deze toegankelijkheidsverklaring geldt voor de website van Duurzaam Veenendaal (www.duurzaamveenendaal.nl). Hier leggen we uit hoe we ervoor zorgen dat onze website voor jou toegankelijk is, inclusief mensen met beperkingen. We streven naar naleving van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 op niveau AA. Meer uitleg over de eisen vindt u op de website digitoegankelijk.nl.

We werken hard om onze website voor jou toegankelijk te maken. We zijn momenteel bezig met aanpassingen om volledig te voldoen aan de WCAG 2.1 richtlijnen op niveau AA. We willen dat jij onze website zonder problemen kunt gebruiken.

Wat doen we om de toegankelijkheid te verbeteren?

Om de toegankelijkheid van www.duurzaamveenendaal.nl te verbeteren, hebben we de volgende maatregelen genomen:

  1. Duidelijke kleuren(contrast): We zorgen ervoor dat de kleuren op onze website goed zichtbaar zijn en dat de tekst makkelijk leesbaar is. We gebruiken kleuren niet alleen om informatie over te brengen en zorgen voor voldoende contrast tussen tekst en achtergrond.
  2. Tekst bij afbeeldingen: We voegen beschrijvende tekst toe aan afbeeldingen, zodat jij de inhoud begrijpt, zelfs als je bijvoorbeeld een schermlezer gebruikt. Ook zorgen wij voor digitaal toegankelijke PDF's.
  3. Makkelijk navigeren: We hebben gezorgd voor een duidelijke en gemakkelijke navigatie op onze website, zodat jij snel kunt vinden wat je zoekt. We zorgen ervoor dat alle knoppen en formulieren ook met het toetsenbord te gebruiken zijn.
  4. Begrijpelijke tekst: We proberen onze teksten eenvoudig en duidelijk te houden. We vermijden moeilijke woorden en technische termen waar mogelijk.
  5. Goed op verschillende apparaten: Onze website werkt goed op verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets. Zo kun jij onze website probleemloos gebruiken, waar je ook bent.

Bekijk de volledige toegankelijksverklaring van www.duurzaamveenendaal.nl.

Heb je feedback of vragen?

We willen onze website voortdurend verbeteren. Als je problemen ondervindt of suggesties hebt, kun je contact met ons opnemen via communicatie@veenendaal.nl.

Als je contact met ons opneemt, geef dan alsjeblieft duidelijk aan wat het probleem is, zodat we je goed kunnen helpen.

Wat doen we met jouw melding?

We nemen elke melding serieus en streven ernaar om binnen een redelijke termijn op je bericht te reageren. We werken eraan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.