Nieuwe invulling 0318Duurzaam

Categorieën

  • Gemeente en regio

Een gedeelte van Trefpunt#duurzaam is nieuw ingericht als informatiecentrum. Bezoekers kunnen hier met al hun vragen over duurzaamheid terecht en meedoen aan verschillende projecten. Met initiatieven zoals de kledingruiltas en deelauto richt het informatiecentrum zich nog meer op ‘delen’.

17 Werelddoelen

Veenendaal4Fair zet zich al heel wat jaren in voor een leefbare, duurzame wereld en doet dat aan de hand van de 17 Werelddoelen met handige, haalbare adviezen. Wim Bakker, initiatiefnemer van Veenendaal4Fair: “Op microniveau kun je al bijdragen om Veenendaal duurzamer te maken. ‘Laat eerst de grote vervuilers maar eens stappen zetten’ en ‘ik wil niet te veel inleveren op de kwaliteit van leven’ zijn veelgehoorde opmerkingen. Bij informatiecentrum 0318Duurzaam laten we zien dat die zaken goed naast elkaar kunnen bestaan. En dat je zeker niet hoeft in te leveren op kwaliteit.”

Kom binnen!

Wandel gerust eens binnen. Niet alleen voor informatie, ook je oude elektrische apparaten en gereedschap kun je inleveren. Meer weten? Ga naar www.veenendaal4fair.nl